ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί να επιλέξετε την Car2Rent;
Οι διακοπές είναι πολύτιμες, οπότε μην αφήνετε τίποτα να χαλάσει τα σχέδιά σας. Με τα κορυφαίας ποιότητας αυτοκίνήτά μας, τη φιλική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες και των γρήγορων μεθόδων πληρωμής, σκοπεύουμε να κάνουμε την επιχείρησή μας ανταγωνιστική μεταξύ όλων των άλλων.
Πώς μπορώ να πληρώσω για το αυτοκίνητό μου;

Αφού αποφασίσετε για το καταλληλότερο αυτοκίνητο για εσάς και την οικογένειά σας, συμπληρώστε την προτιμώμενη ημερομηνία και εξοπλισμό, καθώς και τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία και στείλτε μας τη φόρμα πληροφοριών. Σύντομα θα λάβετε ένα email από την επιχείρησή μας που θα επιβεβαιώνει την κράτηση. Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί κατά την άφιξή σας μετά τη σύνταξη του συμβολαίου σας, οπότε δε χρειάζονται πιστωτικές κάρτες. Με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΕΥΚΟΛΙΑ!

Τι περιλαμβάνει η τιμή;
  • Δωρεάν εξοπλισμός GPS
  • Πλήρης ασφάλιση
  • Παιδικό Κάθισμα (κατόπιν αιτήματος)
  • Απεριόριστα Χιλιόμετρα
  • Άμεση αντικατάσταση του αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης
  • 24ωρη δωρεάν υπηρεσία παράδοσης, οπουδήποτε χρειάζεστε (αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, κέντρο)
Ποιες είναι οι απαιτήσεις σχετικά με την άδεια οδήγησης;

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να διαθέτουν διεθνή ή ευρωπαϊκή έγκυρη άδεια οδήγησης.

Πώς θα ξέρω ποιος με περιμένει;

Ο συνάδελφός μας θα σας περιμένει στο σημείο παράδοσης που έχουμε ορίσει. Για να το κάνουμε ευκολότερο, θα κρατάμε μια πινακίδα με το όνομά σας τυπωμένο σε αυτήν, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα να βρεθείτε.

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση;

Η κράτηση μπορεί να γίνει online μέσω του ιστότοπού μας, συμπληρώνοντας όλα τα προσωπικά σας στοιχεία, τις προτιμώμενες ημερομηνίες και τον τύπο αυτοκινήτου. Η τιμή που θα δείτε είναι η τελική τιμή.

Εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να μας στείλετε τη φόρμα και σύντομα θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Η κράτηση μπορεί επίσης να γίνει καλώντας μας από τις 09:00 έως τις 21:00, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Car2Rent Car2Rent